Vrijsen J. Algemene schrijnwerkerij bvba

Sla navigatie over

Home › Ramen & deuren

Ramen & deuren

Net als de ruwbouw, bepalen ook de ramen en deuren grotendeels het uitzicht van je woning. Vooral de materiaalkeuze is doorslaggevend en bepaalt of het buitenschrijnwerk zich harmonieus integreert in de omgeving. Bovendien vormen ramen en deuren een niet onbelangrijk element omdat ze de brug slaan tussen binnen en buiten. Reden genoeg dus om er voldoende aandacht aan te besteden.

Ramen

Wij vervaardigen voor U houten ramen op maat uit verschillende houtsoorten volgens eigen fabrikaat in modern of retro-uitvoering. Al onze houten ramen hebben een driedubbele aanslag. In alle vleugels van de bewegende delen is er een rubberen dichting voorzien. De hoekverbindingen zijn gemaakt met een pen en gatverbinding met watervaste verlijming. Wij bieden U diverse gangbare houtsoorten: afzelea, merbau, sipo, padouk, meranti, oregon .... en andere houtsoorten op aanvraag. Bijkomende afwerking kan steeds naar wens worden uitgevoerd bijvoorbeeld venstertabletten, rolluik- gordijnkasten, luiken en dagstukken. Al onze ramen worden voorzien van een beschermende grondlaag voor plaatsing. Indien gewenst worden de ramen volledig afgelakt in onze eigen spuitcabine. De spuittechniek zorgt er voor dat wij een onderhoudsarm eindproduct kunnen afleveren.

Specificaties Ramen

Ook voor leveren en plaatsen van Velux-dakramen met de nodige hulp- en gootstukken e.d., kunt U bij ons terecht.

Buitendeuren

Of het nu gaat om voor- of achterdeuren, met glas- of dichte panelen, modern of rustiek, recht of gebogen, de deur neemt een belangrijke plaats in in je woning. Het is per slot van rekening het visitekaartje van je huis. Wij vervaardigen voor U houten buitendeuren op maat uit verschillende houtsoorten volgens eigen fabrikaat in modern of retro-uitvoering. U kan buitendeuren bijvoorbeeld personaliseren met uitgewerkte boven- of zijlichten of met fraaie klassieke panelen met sierlijsten. Wij voeren het schrijnwerk uit naar Uw wensen en naar Uw smaak. Al onze buitendeuren worden voorzien van een beschermende grondlaag voor plaatsing. Indien gewenst worden de buitendeuren volledig afgelakt. De spuittechniek zorgt er voor dat wij een onderhoudsarm eindproduct kunnen afleveren. Wij bieden U diverse gangbare houtsoorten: afzelea, merbau, sipo, padouk, meranti, oregon .... en andere houtsoorten op aanvraag.

Specificaties Deuren

Beglazing

Onze ramen en buitendeuren worden voorzien van super isolerende beglazing, veiligheidsglas of andere glassoorten naar keuze.

Verschillende soorten beglazing zijn verkrijgbaar

Belangrijk: door de installatie van hoogrendementsbeglazing kan u genieten van een fiscaal voordeel én bepaalde premies.