Vrijsen J. Algemene schrijnwerkerij bvba

Sla navigatie over

Home › Over ons

Over ons

Vrijsen J. Algemene Schrijnwerkerij BVBA is al sinds de oprichting gespecialiseerd in alle ambachtelijk schrijn- en timmerwerk. Jef Vrijsen, de meewerkende patroon met 25 jaar ervaring, en zijn personeel zijn zeer gedreven in het vakmanschap en streven dan ook naar een perfect resultaat. Zowel voor nieuwbouw als renovatie van bestaande woningen zijn wij uit het goede hout gesneden. Op onze uitgebreide vakkennis kunt U bouwen. Door onze ervaring waarborgen wij u een goede kwaliteit en service.

Hout is een kwaliteitsvol en decoratief product om mee te werken. Door zijn uitzonderlijke eigenschappen kan het overal aangewend worden, zowel binnen als buiten. Hout straalt een natuurlijke warmte uit. Het materiaal is vandaag actueler dan ooit. Het speelt precies in op de huidige woontrends, waarin eerlijke en natuurlijke materialen de hoofdrol spelen. Het benadrukt het karakter van elk pand !

U kunt bij ons terecht voor ramen, deuren, veranda's, daken, plafonds, trappen, parket- en laminaatvloeren, binnendeuren, ... . Kortom, voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Met deze website willen wij U een overzicht geven van al onze activiteiten. Neem rustig de tijd om een aantal pagina’s te bekijken en hebben wij uw interesse gewekt, contacteer ons dan vrijblijvend voor verdere informatie of vraag een prijsofferte voor uw bouw– of renovatieprojecten. Persoonlijk contact met de klant komt op de eerste plaats !